2023.03.22., szerda - Benedek
Győr: 9o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Megkapta a behívót? Ekkor vonulhat börtönbe Lagzi Lajcsi

frisshirek.hu, 2023. február 06. - 21:13
Megkapta a behívót? Ekkor vonulhat börtönbe Lagzi Lajcsi

Megvan a dátum? Fény derült arra, mikor vonulhat börtönbe a mulatós zenész, Galambos Lajos. Az időpont állítólag a jövő hétre esik, legalábbis egy névtelen ismerős ezt állítja.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy a Frisshirek.hu is beszámolt róla, Galambos Lajost decemberben, hosszú évekig húzódó tárgyalás lezárásaként 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon áramlopási ügyében. Emellett több mint 4 millió forintot, illetve a bűnügyi költségeket is meg kell fizetnie. Később az is kiderült, hogy Lajcsi hol tölti majd a büntetését. A Blikk információi szerint a kecskeméti börtönbe kell bevonulnia, amely 170 kilométerre található a zenész mocsai birtokától. Azt is megtudták, hogy lehetőséget kap a börtönben a munkára, sőt talán a zenélésre is.

A Bors úgy tudja, hogy már

a behívó is megérkezett, amely szerint állítólag 2023. február 15-én kell bevonulnia a börtönbe.

Az információ a mulatós zenész egyik ismerősétől származik, aki hozzátette: Lajcsi betegsége miatt halasztási kérelmet nyújtott be az ügyvédje, így egyáltalán nem biztos, hogy addigra a rendszeren átfut a fellebbezésük.  

Az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak

– összegezte a neve elhallgatását kérő ismerős.

A kiemelt kép forrása: Galambos Lajcsi Official Facebook-oldala