2023.03.22., szerda - Benedek
Győr: 10o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Tompos Márton: hazudott a Belügyminisztérium a kínai rendőri összekötőről

frisshirek.hu, 2023. február 01. - 16:10
Tompos Márton: hazudott a Belügyminisztérium a kínai rendőri összekötőről

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese konkrét bizonyítékokkal cáfolta Rétvári Bence államtitkár állítását, amely szerint a belügy nincsen semmilyen kapcsolatban Wang Dejing kínai rendőri összekötővel.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban bizonyította be, hogy

Rétvári Bence államtitkár nem mondott igazat, amikor a parlamentben azt válaszolta Tompos kérdésére, hogy nincs kapcsolat a Belügyminisztérium és egy kínai rendőri összekötő között.


Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, hónapokkal ezelőtt derítette ki Tompos Márton, hogy Budapesten illegális kínai rendőrőrsök működnek. Ezzel kapcsolatban kérdéssel fordult a Belügyminisztériumhoz a Momentum politikusa, azonban a Fidesz-kormány tagadott mindent.

Most Tompos a videóban konkrét bizonyítékokkal cáfolta Rétvári Bence állítását, amely szerint a belügy nincsen semmilyen kapcsolatban Wang Dejing kínai összekötővel.

Van egy kis bökkenő: 2017-ből és 2018-ból is van olyan fotó, amelyen Zsinka András, a Belügyminisztérium államtitkára Wang Dejinggel együtt szerepel

– emelte ki a Momentum szóvivője.

Fotó: Facebook/Tompos Márton oldala