2023.03.22., szerda - Benedek
Győr: 9o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Visszatér hazánkba A besúgó

frisshirek.hu, 2023. január 31. - 17:58
Visszatér hazánkba A besúgó

A SkyShowtime érkezésével ismét elérhető lesz az HBO sorozata, az onnan tavaly júniusban eltűnt A besúgó. A Comcast és a Paramount új streaming-felületének érkezését korábban bejelentették már, ahogy nemrég azt is, hogy megvásárolta a sokak által kedvelt sorozatot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyolcvanas években játszódó széria látható lesz így Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is. Egyébként nemcsak A besúgó, de húsz másik HBO-sorozat jogait is megvásárolta a SkyShowtime, így azok a tavalyi eltűnés után ismét megtekinthetővé válnak. A SkyShowtime a mostani terjeszkedésével húsz országban lesz már elérhető.

A szolgáltatásért havi 1999 Ft-ot kell majd fizetni.

A csatornán itt lehet a leggyorsabban megnézni a Paramount Pictures és a Universal Pictures filmjeit:

Top Gun: Mavericket,

a Jurassic World: Világuralmat,

a Minyonok: Gru színre lép-et,

Az északit és a

Sonic, a sündisznó 2.-t.

De ezen kívül számos más gyerektartalmakból is válogathatnak a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock kínálatából.

A SkyShowtime-ot itt érheti el, illetve Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google TV-n, valamint LG TV-n lehet majd elérni.