2023.03.22., szerda - Benedek
Győr: 11o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Eltűnt, látta őt valaki?

frisshirek.hu, 2023. január 18. - 07:05
Eltűnt, látta őt valaki?

Eltűnt Lakatos Piroska! A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A 16 éves fiatal 2022. december 27-én délután engedély nélkül távozott sárbogárdi gondozási helyéről, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.

A fiatal lány körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú sötétbarna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.    

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Lakatos Piroskát  felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Fotó: Pixabay és police.hu