2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Győr: 11o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Az MTVA cáfolja, hogy Kárász Róbert a közmédiánál folytatná pályafutását

frisshirek.hu | 2022. december 11. - 09:00
Az MTVA cáfolja, hogy Kárász Róbert a közmédiánál folytatná pályafutását
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) cáfolja azt a hírt, miszerint Kárász Róbert a közmédia munkatársaként folytatná pályafutását. A Telexnek küldött levelükben azt írták:

„Az MTVA nem tervezi Kárász Róbert vezető, vagy bármilyen más beosztásban történő foglalkoztatását, ebből fakadóan képernyős feladatok ellátásában sem számít nevezett televíziós újságíró munkájára.”

Tegnap írta meg a Frisshirek.hu a Blikk információja nyomán, hogy Kárász Róbert az állami televíziócsatornánál kezdte a műsorvezetői pályafutását, most pedig oda megy vissza. A Blikk úgy tudja,

KÁRÁSZ RÓBERTET A KERESKEDELMI MÉDIÁBAN ELTÖLTÖTT TAPASZTALATAI MIATT KERESTÉK MEG: TÖBB MINT HÚSZ ÉVET DOLGOZOTT AZ RTL-NÉL, A TV2-NÉL ÉS AZ ATV-NÉL, DE A JÓTÉKONYSÁGI MUNKÁJA IS SOKAT NYOMOTT A LATBA.

Kárász októberben azt mondta, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb, ezért a jövőben a Premier Kultcaféra és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványra akar koncentrálni - írja a telex.hu.