2023.05.29., hétfő - Magdolna
Győr: 17o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Csúcsvezetői állást kapott a közmédiánál Kárász Róbert

frisshirek.hu, 2022. december 10. - 09:10
Csúcsvezetői állást kapott a közmédiánál Kárász Róbert
Kárász Róbert az állami televíziócsatornánál kezdte a műsorvezetői pályafutását, most pedig oda megy vissza. A Blikk úgy tudja, kreatív vezető lesz.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Blikk információi szerint

Kárász Róbertet a kereskedelmi médiában eltöltött tapasztalatai miatt keresték meg: több mint húsz évet dolgozott az RTL-nél, a TV2-nél és az ATV-nél, de a jótékonysági munkája is sokat nyomott a latba.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, október közepén derült ki, hogy hat és fél év után Kárász Róbert távozik az ATV-től. A tévés ezt azzal indokolta, hogy a továbbiakban a fogyatékkal élők ügyének szentelné az idejét, tíz éve dolgozik az alapítványi szektorban.

A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani

– idézte a Blikk a kábelcsatornál november közepén szerződést bontott Kárász Róbert akkori szavait.

A televíziós neve nemrég az ATV botrányosra sikeredett reggeli műsora kapcsán került be a friss hírekbe.

Fotó: Facebook/Kárász Róbert oldala