2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Győr: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Ma két részre szakad az ország - az időjárást tekintve

frisshirek.hu, 2022. december 05. - 06:25
Ma két részre szakad az ország - az időjárást tekintve
Az ország szerencsésebb felén délután felszakadozhat a felhőzet, de hazánk nagyobb részén inkább megmarad a borús idő.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A munkahét az elmúlt hetekben már szomorúan tudomásul vett ködös, párás idővel indul egyöntetűen az országban. Sőt a ködszitálás akár esővé is alakulhat keleten és északkeleten.

Délután azonban két részre szakad az ország.

Délen és délkeleten akár a nap is kisüthet aztán napközben, de hazánk keleti, északi és nyugati régióiban maradhat a borús, esős idő. Több tájegységen a délkeleti szél is megélénkülhet.

Hajnalban az ország leghidegebb pontjain is csak épp hogy nulla fok alá süllyedhet a hőrmérséklet, máshol akár 5 fok is lehet reggel. A délutáni csúcshőmérséklet 3 és 12 fok között alakul az országban. Ahol kisüt a nap, ott lehet számítani két számjegyű fokokra - zárta előrejelzését az Időkép.

A kiemelt kép forrása: unsplash.com