2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Győr: -8o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Tankolókártyát, ruhákat, eszközöket lopott

frisshirek.hu, 2022. december 01. - 16:49
Tankolókártyát, ruhákat, eszközöket lopott
A megalapozott gyanú szerint egy 34 éves férfi november 27-én este Szegeden betörte egy gépjármű oldalsó ablakát, amiből tankolókártyát, ruhákat és használati eszközöket zsákmányolt, csaknem 200 ezer forint értékben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu beszámolója szerint az este folyamán a férfi egy másik autót is feltört, azonban onnan nem lopott el semmit. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a szegedi lakost, akit elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra.

Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

Fotó: police.hu