2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Győr: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Képtelen talpra állni az ETO – de legalább a stadiont felújítják. Egyszer...

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 11:45
Képtelen talpra állni az ETO – de legalább a stadiont felújítják. Egyszer...
A közösségi oldalakon egyre többen fejezik ki csalódottságukat szeretett focicsapatuk iránt. Nem látják az eredményeket, nincsenek igazi sikerek. Az ETO csillaga lassan kiégni látszik....

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Úgy tűnik az ETO szurkolók kezdik elveszíteni a türelmüket, pedig az új tulajdonosok azt kérnek. Ők is….Ahogy a klubbal kapcsolatban évek óta mindenki.
Ugyan azt mondják, nyolc hónap alatt nem nagyon lehet csodát tenni, és a volt vezetések hibáit kijavítani, de ahogy a kisalfold.hu cikkében olvashatjuk, nem igazán magáról a csapatról szól első sorban a beszélgetés, inkább a létesítmény felújításáról, ami egy igencsak kényes téma hosszú ideje, és a szurkolók szerint, bizony nem is ez az elsődleges lépés, hanem végre egy "normális" csapat összegyúrása.

- A központi épület, a stadion és az edzőpályák tulajdonosa a magyar állam, az ETO Futball Kft.-nek vagyonkezelői státusza van. – nyilatkozták.

A magyar államon keresztül, már évek óta a csapat fennmaradását mentették, és amikor több 10 milliós köztartozásokat halmoztak fel, és nem voltak képesek kifizetni, akkor is kihúzták őket a bajból még Győr volt polgármesterén keresztül is. Mindezt akkor és annak ellenére, hogy a „Szellemváros” rész bérlőit fenyegették a késő bérleti díjak miatt. Akár pár 10 ezer forintért is, a milliókkal szemben, ami egy igen méltatlan helyzet volt számukra. De talán többen emlékeznek arra a városi pletykára is, amikor Tarsoly idejében nejlon táskából előbb kaptak a focisták fizetést, mint az ott dolgozók.

Ezek már önmagában elérik sok ember ingerküszöbének a végét, ám az eredmények nélküli megmentés, ami igazán bosszantó sokak számára, és bizony már azok is kezdenek bizalmat veszíteni, akiknek ETO vér csorog az ereiben évtizedek óta.

Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy régóta egy olyan szellemet akarnak menteni a palackból, aminek már nincs létjogosultsága, és hagyni kellene Dzsinit távozni. Lehetőleg három kívánság nélkül. De, ha már egyszer van egy stadion, kár lenne nem pénzt ölni bele.


Fotó: wikipedia – ETO Stadion