2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Győr: -9o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Virágboltban érdeklődött az energiaárakról Orbán Viktor – videóval!

frisshirek.hu, 2022. november 27. - 10:00
Virágboltban érdeklődött az energiaárakról Orbán Viktor – videóval!
Adventi koszorút volt vásárolni Orbán Viktor, a miniszterelnök az energiaárokról is érdeklődőtt a virágboltban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A hvg.hu számolt be arról, hogy videót töltött fel a Facebook-oldalára Orbán Viktor, amin az látható, ahogy a miniszterelnök bemegy egy virágboltba adventi koszorút vásárolni.

Orbán kedélyesen elbeszélget az eladóval, majd a videó vége felé a kormányfő rákérdez az energiaárakra, pontosabban arra, hogy a bolt képes-e talpon maradni és tudja-e fizetni a számláit. Erre a tulajdonos már mérsékeltebb lelkesedéssel reagált, de annyit azért elmondott, hogy

muszáj lesz kifizetniük.

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, nemrég a miniszterelnöktől is érdeklődtek, hogy mennyit költ a rezsire: Bedő Dávid momentumos képviselő november 2-án tette fel neki ezt a kérdést.

Akkor a Parlamentben Orbán Viktor csak annyit mondott, magánügy, hogy mennyit tesznek ki a rezsiszámlái, de a felesége írásban válaszol majd.

Néhány napja aztán megérkezett a válasz, miszerint egy év alatt háromszorosra nőttek, így ma már nagyjából 300 ezer forintot tesznek ki a kormányfő havi rezsikiadásai.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor oldala