2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Győr: -9o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Újabb közlemény a Dunaferr honlapján

Sz.O., 2022. november 25. - 09:10
Újabb közlemény a Dunaferr honlapján
Sajtóközleményt adott ki a Dunaferr, amely a frisshirek.hu oldalán is, korábban olvasható hírnek a folyamodványa. Az ISD Dunaferr Zrt. már felhívta a figyelmet a múlt héten, hogy a nevében összehívott közgyűlést érvénytelennek tartja.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy hét telt el azóta, hogy a dunaújvárosi Vasmű közleményben tájékoztatott arról, hogy „csalók” által kaptak a részvényesek meghívót a legutóbbi közgyűlésre. Erről a frisshirek.hu oldalán is olvashattak.

Most ismét Közlemény jelent meg az ISD Dunaferr Zrt. honlapján, amelyet szóról szóra közlünk:

 Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az ISD DUNAFERR Zrt. részéről, hogy a 2022. november 21. napján tartott közgyűlés szabálytalanul került összehívásra és megtartásra, ezért minden ott meghozott döntés ÉRVÉNYTELEN.

Természetesen minden lehetséges jog eljárás megindult az érvénytelenség Bíróság által is megtörténő megállapítása érdekében, továbbá a büntetőjogi következmények alkalmazása céljából is.

Az eljárások első eredményeként a Székesfehérvári Törvényszék jogerős döntésével a 2022. november 21-én tartott közgyűlésen hozott határozatok végrehatását már felfüggesztette! Jogerős bírósági döntés rendelkezik tehát arról, hogy ezen közgyűlés döntéseit NEM LEHET és NEM SZABAD VÉGREHAJTANI SENKINEK!

Külön kiemeljük, hogy egyetlen, az ezen közgyűlésen megválasztott személy sem járhat el az ISD DUNAFERR Zrt. igazgatósági, vagy felügyelőbizottsági tagjaként, és ha ezt teszi, vagy tette, akkor az nem kötelezi az ISD DUNAFERR Zrt-t semmire.

Az ISD DUNAFERR Zrt-t mindaddig, amíg a Ciprusi bíróság jogerősen fel nem hatalmazza ismét a DUNAFERR-ben több mint 99,6 %-os tulajdonnal rendelkező STEELHOLD LIMITED-et a közgyűlésen történő részvételre és szavazásra, addig tehát továbbra is a korábbi Igazgatóságok által, illetve jóváhagyásukkal kinevezett munkahelyi vezetők irányítják az ugyancsak Igazgatóság által korábban jóváhagyott Szervezet és Működés Szabályzat rendelkezései szerint. Ezen szabályok szerint az ISD DUNAFERR Zrt. tevékenységét, legmagasabb vezető beosztású munkavállalként, Evgeny Tankhilevich irányítja, és az általa korábban adott képviseleti meghatalmazásokkal feljogosított munkavállalók képviselik, és senki más.

Ennek a menedzsmentnek kötelessége a vagyon, benne a munkahelyek megóvása is, mely kötelezettségének Igazgatóság és Felügyelőbizottság hiányába is, sőt, emiatt fokozott felelősséggel eleget tesz, immár több mint 2 éve, mint, ahogy az Igazgatóság és a Felügyelőbizottság irányítása és kontrollja mellett ezt tette a korábbi 10 évben is. E kötelezettséget teljesíti a jelen tájékoztatás, továbbá az is, hogy a közgyűlésen szabálytalanul megválasztott személyeknek nem engedjük meg. hogy a társaság ügyeiben bármit tegyenek. Erről jogerős bírósági döntés is rendelkezik már. amit mindenki köteles betartani!

Dunaújváros, 2022. november. 24.

Evgeny Tankhilevich

legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettes

Fotó: Frisshirek