2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Győr: 11o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Holnap kezdődik a jótékonysági koncert Csákváron

NKSZ | 2022. november 24. - 08:45
Holnap kezdődik a jótékonysági koncert Csákváron
A jótékonysági koncert magánkezdeményezésre jött létre, az adományokat csákvári Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élőknek gyűjtik. A rendezvény november 25-én, azaz most pénteken lesz a Floriana Könyvtár és Közösségi Házban, Csákváron.

Azt ötlet Molnár Eszter és Cipóthné Karakai Viktórai fejében született meg, miután felfigyeltek arra, hogy a Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában élő egyik kisfiú ebben a hideg időben még mindig szandálban jár óvodába. Rögtön arra gondoltak: tenni kellene valamit. Így jött az ötlet: rendezzenek egy jótékonysági gálaműsort - írja a feol.hu.

A koncert ötletével megkerestek több csákvári művészt és együttest is. A szervezés néhány hét alatt lezajlott, a program összeállt. A november 25-én pénteken 17 órakor kezdődő műsorban fellépnek az otthon gondozói, énekelnek és szavalnak az Esterházy iskola tanulói, de mellettük szinpadra lép Fendrich Veronika, sanzonénekes, Möntör Máté, gitáros, a Gyémánt Gospel Kórus és az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Összhang Női Kar.

Az előadásra a belépés ingyenes.

Az adományokat a közösségi ház épületében kihelyezett dobozba lehet bedobni.

Cipóthné a lapnak azt is elmondta, amennyiben sikeres a gyűjtés, úgy elképzelhető. hogy jövőre ismét szerveznek jótékonysági koncertet, de akkor lehet, hogy egy másik csákvári intézmény, vagy más rászorulók javára ajánlják majd fel a bevételt - írja a lap. 

Fotó: Pixabay