2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Győr: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Vádat emeltek a feleségét halálra késelő férfi ellen

frisshirek.hu, 2022. november 11. - 09:24
Vádat emeltek a feleségét halálra késelő férfi ellen
Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki vita közben halálra késelte feleségét Újfehértón - közölte a főügyészség az MTI-vel pénteken.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A frisshirek.hu korábban már beszámolt a gyilkosságról, most a vádiratból a részletekre is fény derült. Az 51 éves férfi július 28-án alkoholt fogyasztott, amire gyógyszert vett be. Hazaérkező felesége felelősségre vonta az italozás miatt, és azt is kifogásolta, hogy a férje nem mosta el az előző nap használt konyhakést. A nő a kezébe is vette a konyhakést, de azt a vádlott kikapta a kezéből, majd tizennyolcszor megszúrta feleségét a mellkasán és egyéb testrészein - olvasható a közleményben.

A nő sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség másnap elfogta a férfit, aki azóta is letartóztatásban van. Az ügyészség azt indítványozta, hogy ha a vádlott beismerő vallomást tesz és nem kéri a tárgyalás megtartását, akkor tizenhárom év börtönbüntetésre ítélje a bíróság - közölték.