2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Győr: 9o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Felrobbant a plakátbomba Sopron polgármesterének oldalán

frisshirek.hu | 2022. november 08. - 13:15
Felrobbant a plakátbomba Sopron polgármesterének oldalán
Nem tudni mi alapján számolták ki a közel 200.000 ezer forintot, de az emberek valahogy nem értenek vele egyet...

Farkas Ciprián, Sopron polgármestere nem régen, olyan bejegyzést tett közzé, amiben megállapított: „Minden soproni család 181 ezer forintot spórol meg havonta a rezsicsökkentéssel.”

Talán ennél rosszabbat nem is tehetett volna, mert elindult egy kicsit sem pozitív kommentcunami a poszt alatt, ahol az emberek hol szebben, hol csúnyábban számon kérték rajta ezt az összeget, mi több: kérték, hogy legyen kedves ezt az pénzt készpénzben a kezükbe adni.

"Ezt mondja annak, akinek nem telik a hónap végén élelemre, az egyéb dolgokról ne is beszéljünk! Egyszer érdemes lenni ellátogatni a Szeretet Házához és megkérdezni az ott segítséget kérőket!”

"Ilyent hogy lehet kiírni? Mikor az árak az egekben a fizetésünk nem követi az inflációt!!”

"Kedves Ciprián, kivételesen nem kaphatnám meg kp-ban ezt az összeget a 78.000 ft-os rokkantnyugdíjam mellé? Nagyon jól jönne, mert mire vége lesz a fűtésszezonnak, nagyjából ennivalóra se telik, nem rezsire! Tőlem a te vezetésed óta senki nem kérdezte meg, hogy meg tudok-e élni ebből a pénzből, de minden nap olvasom a dicshimnuszokat, hogy mennyi támogatást ad a kormány, meg az önkormányzat! Mégis kinek adjátok azt a támogatást, mert én évek óta nem kaptam! Se utazási kedvezményt, se üzemanyagtámogatást, se közgyógyellátást, se rokkant parkolókártyát nem kapok....!” – ilyen, és ehhez hasonló kommentek tömege lepte el a polgármester oldalát, válasz ez idáig egyikre sem érkezett.

Fotó: Farkas Ciprián – Facebook oldala