2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Győr: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

A káröröm, most nem szép öröm

frisshirek.hu, 2022. október 15. - 16:59
A káröröm, most nem szép öröm
Lassan tényszerűen kijelenthető, hogy bizony igazuk lett azoknak az embereknek, akik azt mondták: a kis iskolák nem élik túl a gazdasági válságot...

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A faluprogram miatt érezhetően sok kis falu vezetése még akkor is kormánypárti lett, ha papíron független volt. Mondhatjuk, hogy pár 10 millió forintért – amit önerőből sosem tudtak volna kitermelni, kissé eladták magukat és közösségüket – állítják a rossz nyelvek.

"A mi nagyon nem független polgármesterünk ( csak papíron ) a nyáron minden nap megosztotta, hogy ne keltsen senki pánikot, az iskolaév normális mederben megy, és aki mást állít az hazudik!

Kis iskolánk van a faluban, amit józan ésszel fenntartani nem logikus, de legalább van…vagyis lassan már csak volt. Pedig pénzt is adtak a felújítására, és most a rezsimizéria miatt be fogják olvasztani egy nagyobba, azaz itt helyben bezár. A polgármester persze most hallgat róla. Valahol mindenki tudta a közösségünkben, hogy előbb utóbb ez lesz, az ellenzéki emberek, most örülnek is neki, hogy sorra buknak meg azok a vezetők, akik mást mondtak mint a nyilvánvaló tények. De ez hosszútávon mégsem lesz jó nekünk…" – mesélte egy Rábaközben élő férfi.

Vajon azok a polgármesterek, akik a választások alkalmával teljes mellszélességgel álltak valamelyik oldalon a jövőben, hogy fognak viszonyulni a veszteségeikhez, és a segítség hiányához? Érdekes, és nagyon tanulságos évek következnek a kistérségi politikában.


Fotó: pixabay