2022.12.05., hétfő - Vilma
Győr: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

A győri polgármester vajon üldözési mániával küzd?

frisshirek.hu, 2022. szeptember 29. - 12:01
A győri polgármester vajon üldözési mániával küzd?
A mai vizit kulcsszavai: provokálás és izgatás.

Megvolt a szokásos reggeli Dézsi féle vizit a GyőrPlusz rádióban, ahol ismét érdekes témákat adott a köznek Győr polgármestere.

Szó volt a már-már napi témát adó Ipari Park bővítéséről. Dézsi Csaba András elmondta, hogy jó ötlet volt az elődeitől a beépítés, most azonban bővíteni kell a területet, és felelőtlenség lenne nem tovább vinni a fejlesztéseket, hiszen a győriek tudják, hogy akkor van pénz, ha van munkahely. Ezek unalmas közhelypuffogtatásoknak is tűnhetnek, míg nem jött néhány nagyon huncut megjegyzés.

Miszerint a szentiváni civil szervezet vezetőit valaki itt bizony azért fizeti, hogy „izgassák” a lakosságot, és ezt teszi bizonyos csoport is, akik környezetvédőnek adják ki magukat. És ők gonosz módon jelenleg sikeresen manipulálják a lakosságot, akiknek ezek szerint maguktól nincs sem agyuk, sem akaratuk, hogy el tudják dönteni, nekik mi a jó. A szentivániakat tehát provokálják, és mivel ezek a provokátorok igen jól végzik a munkájukat, ezért nem tud érdemben leülni és tárgyalni az érintettekkel.

Ezután betelefonált egy szentiváni apuka, aki azt kérdezte tőle, miért a médián keresztül pocskondiázza a helyi embereket, miért nem ment el a lakossági fórumra? - hívta fel az esetre a figyelmet az ugytudjuk.hu.

A polgármester úr egész egyszerűen egy otthoni tükör elé küldte, hogy nézzen bele, és provokátort láthat ott. Mert többek között az ilyen emberek miatt nem tud érdemben tárgyalni a civilekkel - jegyezte meg Dézsi.

Nem tudjuk hogy a győri városvezetőnek vajon vannak-e tanácsadói, de lassan már szólhatnának neki némi stratégia- és kommunikációváltásról…

A kép forrása: Dézsi Csaba András Facebook-oldala