2022.12.04., vasárnap - Barbara, Borbála
Győr: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Száguld tovább az Audi Győrben

frisshirek.hu, 2022. szeptember 27. - 18:05
Száguld tovább az Audi Győrben
Túl sok említés Győrben van az akkumulátorgyárakról. Vajon véletlen ez?

A német konszern 6300 négyzetméterrel, közel négymilliárdból bővítette a gyár azon részét, ahol igazi luxusautókhoz készítenek „ruhát” azaz karosszériát. Többek közözz Lamborginikhez, és Bentleykhez - olvasható a nálunk honlapján.  

A keddi ünnepségen részt vett Alfons Dintner, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke, és Szijjártó Péter is. Alfons Dintner azt mondta, hogy az új, 6300 négyzetméteres részlegen 700 új munkatárs dolgozik. Hogy valóban új, vagy más részlegről tették át őket, azt nem lehet tudni, de az audi előéletét tekintve volt már erre példa, így gyanítható, hogy belső alkalmazottak vándoroltak inkább át.

Szijjártó Péter még arról is beszélt, hogy 6600 milliárdos termelési értéknél tartunk, de van esély, rá, hogy elérjük 10 ezer milliárdos álomhatárt ami a járműipart illeti, főleg, hogy Magyarországon szerinte akkumlátorgyárak fognak épülni… Ez a hír épp Győrben, épp az Ipari Park-ügy kellős közepén nem biztos, hogy olyan nagyon pozitív bejelentés volt az emberek számára, hiszen régóta terjed már a pletyka, hogy azt szeretnének létrehozni szentiván határában, ami 12 ezer ember életére lenne hatással.


Kép: pixabay