2022.12.05., hétfő - Vilma
Győr: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Dézsi megint veszekszik….

frisshirek.hu, 2022. szeptember 26. - 08:56
Dézsi megint veszekszik….
Az érdekek nem tudnak egyezni.

"Érdekes természete mutatkozott meg Győr polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak. Nem tűr kritikát, ellentmondást, azonban, ha valaki mégis merészeli, személyeskedik, „beszól”, és biztos, hogy azt szeretné, hogy az övé legyen az utolsó szó, mint egy dacos gyereknek."
Most éppen Győr volt polgármesterét, Balogh Józsefet nem tudta szó nélkül hagyni, aki sokak mellett az Ipari Park bővítése ellen van -, ha az valóban egy akkumulátor gyárat rejt a papírok mögött.

„Ez az ember, aki azzal hencegett, hogy az ipari park fejlesztést ő hozta ide, kimegy és tüntet ellene. Ennél szebbet nem tudok elképzelni, MSZP-s paródia. Méltán is lehet büszke az ipari parkra, de azzal, hogy kimegy és pártpolitikai megfontolásból tüntet ellene, a saját életművét köpi szembe” – fejtette ki ismét véleményét Dézsi, amit igen szívesen és gyakorta megtesz másokkal szemben.

Ám Balogh József elmondta, hogy az ő vezetése alatt már elhajtott egy ilyen kezdeményezést, mert véleménye szerint, ez a típusu gyárat, sűrűn lakott részre nem való.

Azonban felvetődik a kérdés, ha a Győri városvezetés - elvileg - nem tudja milyen gyár menne oda, miért volt szükség egyáltalán beleállni Balogh Józsefbe?

Forrás: https://nalunk.ujszo.com/kozelet/balogh-visszaszolt-dezsinek-egy-akkumulator-feldolgozot-en-mar-elhajtottam-s-most-is-egy?fbclid=IwAR3f-oJfA9qgTUQnS5Vs0LcpLO0tU79_95IOVQBKFC5q-r3RZybDG5tzqBE
Fotó Dézsi Csaba András – Facebook Oldala