2023.12.11., hétfő - Árpád
Győr: 0o - 6o
Az ország 19 megyéjében

A volt orosz elnök ismét Európát és az Egyesült Államokat fenyegeti

frisshirek.hu | 2022. szeptember 22. - 16:00
A volt orosz elnök ismét Európát és az Egyesült Államokat fenyegeti
Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese ismét megfenyegette a nyugatot. A korábbi orosz elnök egyúttal azt is elárulta, milyen eredményt hoznak a még el sem kezdődött referendumok Kelet- illetve Délkelet-Ukrajnában.
Népszavazásokra kerül sor, a donbaszi köztárasaságok és más területek bebocsátást nyernek Oroszországba. E területek számára a csatlakozást követően a jelenleginél jóval erősebb védelmet biztosítanak majd az orosz fegyveres erők. Bármilyen orosz fegyver – köztük a stratégiai nukleáris fegyverek, illetve az új elveken alapuló fegyverek – felhasználhatóak lesznek a területek védelmére. A számos tábornoki rangfokozatú nyugdíjas idiótának nem kell minket a Krím elleni NATO-csapással riogatnia. A hiperszonikus fegyverek garantáltan sokkal gyorsabban képesek elérni európai és amerikai célpontokat

– áll Medvegyev bejegyzésében a The Guardian beszámolója szerint.

A nyugati politikai intézményrendszernek, a NATO-országok állampolgárainak meg kell érteniük, hogy Oroszország a saját útját választotta. Nincs visszaút – írta Medvegyev.

A kép forrása: Wikipédia