2022.12.05., hétfő - Vilma
Győr: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Komoly rendőri készültség Balatonalmádiban a Fidesz frakcióülésének helyszínén

frisshirek.hu, 2022. szeptember 21. - 17:00
Komoly rendőri készültség  Balatonalmádiban a Fidesz frakcióülésének helyszínén
Már szerda délelőtt lezárták Balatonalmádiban ahhoz a hotelhez vezető utcákat, amelyben a Fidesz kihelyezett frakcióülését tartják – számolt be a Blikk. Mint írták, a hotel környékén rendőrök posztolnak, civil ruhásokat és TEK-eseket egyaránt felfedezni véltek. Úgy tudják, a környéken az esemény miatt több kamerát is felszereltek.

Emlékeztettek, a frakcióülés helyszíne a Hunguest BÁL Resort hotel. A lap szerint szerdán sűrű programot teljesítenek a megjelentek, délelőtt ugyanis kormányülés is volt. A beszámoló szerint Orbán Viktor eligazításával indul a program, a brüsszeli szankciók és az elszabaduló energiaárak napirenden lesznek. Az ülést a nyilvánosság teljes kizárásával rendezik, csak az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga, a közeli bölcsődébe érkező szülőket és az ételt hozó futárt is megállítják a helyzet tisztázása miatt - írta a blikk.hu.

A Mészáros Lőrinchez köthető Hunguest BÁL Resort hotelben gyűltek össze a Fidesz-KDNP tagjai két napos kihelyezett frakcióülésre. 

Ahogy lapunk is megírta, „a hagyományoknak megfelelően” először Orbán Viktor szólal fel, a frakcióülés központi témája pedig a „brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott drasztikus energiaárak lesznek”.

Varga Judit, igazságügyminiszter, és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mindenképpen fel fognak szólalni. A frakció az Európai Bizottság nyomására benyújtott törvénycsomagról hallgatja meg őket.

Fotó: Orbán Viktor még 2021. szeptember 15-én megérkezik az esztergomi frakcióülésre