2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Bohózat a tegnapi közgyűlésen

frisshirek.hu, 2022. szeptember 21. - 17:52
Bohózat a tegnapi közgyűlésen
Három órás "beszélgetés": vajon mennyi lehet az órabérük?

A tegnapi győri közgyűlésen érdekes megszólalásai voltak Győr polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak. Pollreisz Balázsnak, az ellenzék politikusának többször is beszélt a felelősségteljes vezetésről, - amire szerinte Pollreisz Balázs nyilván nem lenne alkalmas. Beszélt értelmetlen dolgokról, és handabanda – hablatyolásról is.

Már itt felvetődik a kérdés, hogy ennyi személyeskedésnek, laza dumának, helye van e egy döntésekkel tarkított közgyűlésen? ’Fenszi, fiatalos, lendületes, divatos? Mindennek megvan a megfelelő helye….

Miközben az elmúlt napok Győr háza táján másról sem szólnak, mint arról, hogy Dézsi a bezárásokkal kapcsolatosan mellébeszél, és nem vállalta egyenes háttal az igazságot. Nincsenek bezárások, de közben nem lehet menni sportolni, de közben nem lehet menni könyvet kölcsönözni. 

Ilyenkor bizony felvetődik a kérdés, hogy vajon Ubul cicás bejegyzések tömegéhez mit szólnak azok az emberek, akik éppen a bezárt helyek valamelyikébe készültek? A ő szemükben vajon mennyire értelmes, felelősségteljes a győri városvezetés? Elmondásuk szerint, - amit a közgyűlésen is hangoztattak, mindenkinek a legjobbat akarják, beleértve a gyerekeinket és unokáinkat is. Mindezt olyan lépésekkel, hogy olvasson a gyerekek otthon, és tanuljanak úszni a kádban. Köszönjük.

Kinek mit intézett a kormánya…

Kép: Dézsi Csaba András Facebook oldala