2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Jól megválasztott helyszín a bulihoz. Vagy tán mégsem?!

frisshirek.hu, 2022. szeptember 19. - 16:02
Jól megválasztott helyszín a bulihoz. Vagy tán mégsem?!
Természetvédelmi terület egy bulihoz? Sopronba ez is belefér!

Sopronban szüreti buli volt az Erzsébet – kertben, ami nem mellesleg 1942 óta természetvédelmi terület. Már önmagában is felvetődhet a kérdés, hogy vajon egy természetvédelmi terület mennyire megfelelő helyszín egy ilyen összejövetelnek? Úgy pedig még inkább, hogy portálunk is beszámolt róla, például kertben található Kaliforniai óriás- mamutfenyőket igencsak megviselte a szárazság, és a helyiek aggódnak értük.

Arról nem is beszélve, hogy ki is van írva a felhívás, miszerint szeles időben nem lehet a kertben tartózkodni. Ez azonban nem volt akadály a városvezetésnek, hogy bulit tartsanak, holott van rendezvény helyszíne a városnak. Kérdés: ha valakit baleset ért volna, ki vállalná a felelősséget?

A helyik nagyon is kifogásolják, hogy miért ott tartották a rendezvényt, és azt is nagyon remélik, hogy a kerthez kapcsolódó játszótér homokja lecserélésre kerül, ugyan is a tömeg oda járt könnyíteni magán…

Simon Zoltán a Demokratikus Koalíció Gy-M-S megye 4. választókörzetének elnöke, kért egy pártatlan állásfoglalást a nemzeti parktól is, amire várják a választ.


Kép: Simon Zoltán Facebook–oldala