2023.01.27., péntek - Angelika
Győr: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Jól megválasztott helyszín a bulihoz. Vagy tán mégsem?!

frisshirek.hu, 2022. szeptember 19. - 16:02
Jól megválasztott helyszín a bulihoz. Vagy tán mégsem?!
Természetvédelmi terület egy bulihoz? Sopronba ez is belefér!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Sopronban szüreti buli volt az Erzsébet – kertben, ami nem mellesleg 1942 óta természetvédelmi terület. Már önmagában is felvetődhet a kérdés, hogy vajon egy természetvédelmi terület mennyire megfelelő helyszín egy ilyen összejövetelnek? Úgy pedig még inkább, hogy portálunk is beszámolt róla, például kertben található Kaliforniai óriás- mamutfenyőket igencsak megviselte a szárazság, és a helyiek aggódnak értük.

Arról nem is beszélve, hogy ki is van írva a felhívás, miszerint szeles időben nem lehet a kertben tartózkodni. Ez azonban nem volt akadály a városvezetésnek, hogy bulit tartsanak, holott van rendezvény helyszíne a városnak. Kérdés: ha valakit baleset ért volna, ki vállalná a felelősséget?

A helyik nagyon is kifogásolják, hogy miért ott tartották a rendezvényt, és azt is nagyon remélik, hogy a kerthez kapcsolódó játszótér homokja lecserélésre kerül, ugyan is a tömeg oda járt könnyíteni magán…

Simon Zoltán a Demokratikus Koalíció Gy-M-S megye 4. választókörzetének elnöke, kért egy pártatlan állásfoglalást a nemzeti parktól is, amire várják a választ.


Kép: Simon Zoltán Facebook–oldala