2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Győr: 3o - 4o
Az ország 19 megyéjében

Elítélték a Borkai Zsoltékkal együtt jachtozó nőt

frisshirek.hu | 2022. szeptember 14. - 17:30
Elítélték a Borkai Zsoltékkal együtt jachtozó nőt
A vád három rendbeli személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton a később kiszivárgó, több mint intim videókat.

A Fővárosi Főügyészség hat ember ellen emelt vádat Borkai Zsolt és az adriai hajós orgián résztvevő ügyvéd, R. Zoltán szexvideója ügyében, melyet zsarolás és más bűncselekmények miatt indítottak. A Győri Járásbíróság előkészítő ülésén csak öten jelentek meg, az egykori válogatott focista, P. József – aki korábban elismerte, megfordult nála néhány felvétel az ominózus adriai útról – komoly szívműtéten esett át – írja a Blikk.

A per első ülésén a vádirat ismertetéséről lemondtak az érintettek. A tárgyalásról csak az egyik vádlott, a Borkaiékkal tartó ikerpár egyik tagja mondott le. Ő harmadrendű vádlottként tett beismerő vallomást. A bíróság személyes adattal visszaélés miatt 1,5 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta.

A bíró kíváncsi lett volna arra, mennyit keres havonta, mennyi pénzből él, magas életszínvonalához mekkora összegre van szüksége, de nem járt sikerrel. A nő csak annyit mondott, barátja tartja el, akitől olykor 20 ezret, máskor 1,5 millió forintot kap. A nő az utolsó szó jogán elmondta, ő és az ikertestvére nagyon sok mindenben károsultak a botrány miatt.

A többi vádlott esetében az ügyészség börtön kiszabását indítványozta. A következő tárgyalási napot várhatóan még idén megtartják.

Czeglédy Csaba már nincs a vádlottak között, hiszen a bűnösségét végig tagadó politikust már korábban egymillió forintos pénzbüntetésre ítélte a Veszprémi Járásbíróság, de ő a tárgyalás megtartását kérte.

Ha fel szeretné eleveníteni a történteket, akkor itt megteheti.

Illusztráció: Bali 4.5 | Adria Chicha boataround.com