2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Szexi felmérés: Boldog magányosok az online szexelők vagy mégsem?

frisshirek.hu, 2022. szeptember 13. - 14:00
Szexi felmérés: Boldog magányosok az online szexelők vagy mégsem?
Online vagy offline szex? Reméljük ezentúl, a magányos, egyedül és az internettel töltött esték helyett, személyesen, a való világban is ismerkedünk.

SZEXI TELEPÜLÉSEK SORA

FARÁD KÖZSÉG IS FELKERÜLT A GOOGLE SZEX-TREND VIRTULÁLIS TÉRKÉPÉRE

Nem is akármivel került fel a Győr-Moson-Soporon megyei majd kétezres lélekszámű község a fent említett virutális térképre.  Google trendkutatása szerint ugyanis Farád nevű községben kerestek az elmúlt időszakban rá legtöbben erotikus tartalmakra és a magára a szex szóra is. 

A Szexrandi társkereső oldal idén is elkészítette már hagyományosnak számító Google trendkutatását, és bizony egy megyei település vitte el a pálmát, már ami a virtuális örömöket illeti. Farád lett az élvezetek központi helye az országban, ugyanis, az 1985 lakosú községben kerestek rá a legtöbben erotikus tartalmakra, és a szex szóra. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az ország "szexi- fővárosa" lett! - írta meg a kisalfold.hu.

Budapest a top 10-be ezúttal sem fért be. Érdekes kérdéseket vethet fel, hogy nagyvárosok alapvetően miért is nem "tarolnak" a versenyben. Talán ez azt jelenti, hogy több alkalmuk van személyesen ismerkedni, kevésbé kell a gép másik oldalán keresni-kutatni-megélni az erotikus vágyaikat 

Ám, most, hogy a farádiak megtudták, hogy a bal szomszéd, a jobb szomszéd, a szembe szomszéd, a kert szomszéd is ugyan azzal múlatja az időt…aztán meg jönnek ezek a fránya hosszú, téli esték…vajon bátrabban keresik majd inkább offline is és nem csak online egymás társaságát? Jövőre majd újra kiderül! Ha nem lesznek a top 10-ben, bizonyára a személyes, offline ismerkedést választják ezentúl.

A kép forrása: Unsplash