2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Megnyílt az ETO-ban a várva várt bolt

frisshirek.hu, 2022. szeptember 12. - 08:15
Megnyílt az ETO-ban a várva várt bolt
Nagy szükség volt már egy élelmiszer boltra a környéken, kész szerencse, hogy ezúttal sikerült az engedélyezés....

Sok–sok év hányatott sors után, megannyi bérlő csődje után, számtalan vásárló csalódottsága után, megnyílt egy hőn áhított élelmiszerbolt, történetesen egy német eredetű kiskereskedelmi üzletlánc magyarországi boltja, ami új szintre emelheti – nem csak a bérleti díjakat, amiket már részben fel is vittek, de az ETO PARK Élményközpont megítélését is. Ezzel a lépéssel a logó és a név is megváltozott.

Immáron Eto Park Szolgáltató & Élményközpont néven fut tovább.

Az biztos, hogy egy Questor ügy után, egy kormányközeli felszámolóbiztos után, kényszerigazgatók parancsnokságából új gazdához szabadulva sem lesz könnyű elfeledtetni a győriekkel az ETO PARK sorsát. Ám mivel hiánypótló Gyárvárosban egy élelmiszerbolt, a helyiek örülnek neki.
Kérdés persze, hogy a várpsban az 5. Aldi mi újat tud nyújtani, de alapvetően egy löket az új üzletstratégia felé, amibe bizonyára valaki nagyon sok pénzt tett, és az Aldi igazgatóságából is baráti szállal fűzhették be a Parkot, hiszen számtalan nagy élelmiszerlánc érdeklődött már az évek alatt, és soha, senki nem nyert. Kivéve most...


Fotó: Eto Park Élményközpont Facebook - oldala