2023.12.11., hétfő - Árpád
Győr: -1o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Amikor érkeznek a buszok Fidesz módra

frisshirek.hu | 2022. szeptember 12. - 10:15
Amikor érkeznek a buszok Fidesz módra
A szülők, akik elengedik szórakozni gyermeküket, vajon tudják, hogy reklámfogásként látják viszont őket?

A megyei fideszesek ismét kitettek magukért. Sopronba látogatott a krém egy focimeccsig, hogy a „Tisztelet Sopronnak” címmel megrendezett jubileumi gálamérkőzést játszanak, az 1921-és népszavazás tiszteletére.

Aki a pályán lévő csapatok bármelyikének szurkolt, az a magyar nemzetnek drukkolt” – írta oldalára Barcza Attila, fideszes képviselő.

Ám sokan sérelmezik, hogy a partközeli gyermekparádé most sem maradt el, hiszen kisbuszokkal szállították a gyermekeket, és azokat jó szokás szerint fotózták, majd posztolták is – nyilván a szülők beleegyezésével. (? )

A Frisshírek helyi tudósítója 1:1-es végeredményről számolt be. Elmondása szerint, a közönség nagyon hiányolta Kővér László házelnököt, akiről előzőleg úgy tudták, hogy rúgja majd a bőrt, ám játszott és szórakoztatott Balázs Pali énekes, aki az Összetartozunk dalát is előadta a szünetben. A mérkőzés végén, a legjobb játékosokat értékelték. A soproni közéleti válogatottból Barcza Attila, a Magyar Országgyűlési Válogatottból Szondi László kapta a legjobb értékelést.


Fotó: Frisshírek.hu