2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Borral támogatják Csollány Szilveszter gyermekeit

frisshirek.hu, 2022. szeptember 07. - 15:51
Borral támogatják Csollány Szilveszter gyermekeit
Január 24-én egy ország borult gyászba, amikor meghalt olimpiai bajnokunk, Csollány Szilveszter. A barátai ma sem feledték, segítik a gyermekeit.

Egy ország fogadta hitetlenkedve január 24-én a tragikus hírt: elhunyt olimpiai bajnokunk. A soproni származású Csollány Szilvesztert legyőzte a koronavírus. Nagy küzdelem volt, Szilas harcolt a végsőkig, de sajnálatos módon ezúttal nem győzhetett… Egy ország gyászolta.

Most régi barátja és egyben keresztapja, az egri borász, Sike Tamás, valóra váltotta Szilveszter álmát - írta meg a Blikk. Három kedvenc italát házasította össze, így alkotta meg a Szilas cuvée-t, aminek az eladásából a tornász gyermekeit támogatják. Bár korlátozott számban lett palackozva, nagyon fogyott, az előrendelések már kiszállításra kerültek, de a webshopban még kapható.

Sike Tamás és Szilas, azaz Csollány Szilveszter valaha egy borkóstolón ismerkedett meg egymással. Barátságuk 20 évre nyúlik vissza. Neki is nagyon hiányzik a barátja, mint megannyi embernek, hiszen nagyon fiatalon kellett távoznia…

A kép forrása: Sike Tamás Facebook-oldala