2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Javaslatok és nem csak panaszok Győrben - támogatva

frisshirek.hu, 2022. szeptember 06. - 09:14
Javaslatok és nem csak panaszok Győrben - támogatva
Bízunk benne, hogy lesz statisztika, a mennyi megkeresésre jut - mennyi megoldás kérdéskörben. Bár a 'mekiben szerették ezt a kérdést, reméljük, hogy itt is megszokják... Miben segíthetünk?!

Furcsa bejegyzésre lett figyelmes munkatársunk a kisalfold.hu oldalán, ugyanis „támogatott” tartalomként került ki, hogy a „Nyitott városháza” program keretében nem csak panaszok, de javaslatok is érkeznek - derül ki a kisalfold.hu oldaláról. 

A frisshirek.hu is megírta, hogy várják a „panaszosokat” a polgármester és munkatársai, , ezt olyan komolyan gondolják, hogy az ajtóra fölé a „Miben segíthetünk?” felirat is helyet kapott.
A legtöbb kérdés, kérés egyébként a útkezelő szervezethez és a Győr-Szol Zrt.-hez kapcsolódik, valamint az iroda vezetője azt is elmondta, hogy leginkább szezonális gondokkal fordulnak hozzájuk a győriek vagy személyesen, vagy e-mail formájában.

Kihangsúlyozták, hogy mindenben ők sem tudnak segíteni, van ami nem is rájuk tartozik, ám igyekeznek az illetékesekhez eljuttatni a panaszokat.
Már csak egy kérdésünk lenne: ezt vajon, miért támogatott tartalomként kívánták közölni a győriekkel és az olvasókkal?


Kép: Dézsi Csaba András Facebook–oldala