2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Győri találmányként adja el az országos LED-csereprogramot Dézsi Csaba András

frisshirek.hu, 2022. szeptember 06. - 14:19
Győri találmányként adja el az országos LED-csereprogramot Dézsi Csaba András
Sok győri fog meglepődni, ha megtudja, hogy a nagy LED-csereprogram valójában nem csak náluk van... Igaz, az önkormányzat sajátjaként adta el, de sebaj! Lassan bizonyára megszokják a túlzó marketing húzásokat.

Óriási kampány van a LED-csereprogram körül, amit jó marketingérzékkel Dézsi Csaba András, Győr polgármestere megfogott. Mit megfogott?! Megragadott! És akkora cécót alakított ki az ügy körül, hogy sok ember azt hiszi ez győri „találmány”. Videók, bejegyzések, karikatúrák, ahogyan azt már megszokhattuk tőle. „Izzócsere-programot indít a győri önkormányzat” – hirdették. Ez azonban csak olyan igaz is meg nem is, de jól hangzó szösszenet. Hiszen országos program, ami több helyen megy.

A város annyival járult hozzá, hogy átadópontokat alakított ki, ám a marketingfogásnak itt még nincs vége. Ugyanis a polgármester kitalálta, hogy egy átadó műsor keretében jelennek meg a családok izzó cserére. Ezen bizonyára majd rengeteg fénykép készül ismételten, amit fel lehet használni a közösségi médiában. Meg kell hagyni, Dézsi Úr, ha egy social media guru adja a tippeket, igen jól csinálják. De azt meg kell jegyezzük, hogy a ledcsere.hu-n ugyanúgy lehet igényelni mindezt cirkusz, ünnepség és felhasználható fotók nélkül - írta meg az ugytudjuk.hu.


A kép forrása: Dézsi Csaba András Facebook-oldala