2022.09.30., péntek - Jeromos
Győr: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Már behajtani sem lehet ingyen a Győri Plaza parkolójába

frisshirek.hu, 2022. szeptember 02. - 14:37
Már behajtani sem lehet ingyen a Győri Plaza parkolójába
Átgurulna a győri plazan? Ne tegye! 300 forintja bánja a rövid kocsikázást.

A minap tette közzé a Győr Plaza, hogy már nem lehet díjmenetesen végighajtani a pláza parkolóján - adta hírül a cég a Facebook-oldalán. Januártól lett a parkolás fizetős, de már azért is ketyeg az óra, ha egyáltalán meg akarod nézni, hogy van-e bent hely, ami elsőre kicsit furcsán hat.

Nemrég a wc-használat lett fizetős, és ez a kettő együtt bizony kiverte a biztosítékot az embereknél, annál is inkább, mert úgy fest, a plaza csillaga igencsak leáldozóban van. Sok üzlet megszűnt a Covid alatt, és vélhetően ennek nincs vége, hiszen a bérleti díjak nem olcsók, és valószínűleg most nem fognak csökkeni az árak. A vásárlószám viszont megcsappant, így pedig nyereséget termelni aligha egyszerű.

Gyakorlatilag úgy fest, hogy a mozi miatt kénytelenek üzemeltetni az egész komplexumot, amit hosszútávon bizonyára változásokat hoz majd. Olvasónk egy érdekes dologra hívta fel a figyelmet, miszerint az embereket a közösségi kommentek között kérdezgeti a vezetés, hogy milyen üzletet látnának szívesen ott?

Lehet még Szerencse Plaza a jövőben, ha úgy jár mint az Eto Park, és megtetszik valakinek… Onnantól a pénz majd nem számít, a parkolás ingyenes lesz, és pisilni sem 100 forintért járhatunk. Csak győzzük kivárni...

A kép illusztráció, forrása: Pixabay