2022.12.05., hétfő - Vilma
Győr: 5o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Elégedetlenek a soproniak a városvezetéssel

frisshirek.hu, 2022. augusztus 29. - 13:15
Elégedetlenek a soproniak a városvezetéssel
Sopron vezetése tiltja a kritikusokat.

Egyre többen szólalnak fel Sopron polgármestere, Farkas Ciprián és Barcza Attila országgyűlési képviselő ellen Sopronban, és térségében. Bár Farkas Úr „minden soproni” polgármestere szeretett volna lenni, a helyiek úgy érzik, hogy ez bizony nem fedi a valóságot.

"A mai politikai színteret nagyban uralják a közösségi médiumok, ami jó kommunikációs csatorna lehetne a városvezetések, és a nép között, a hidakat azonban igyekeznek felégetni, és csak látszatjelenlét van." - mondta el véleményét egy helyi lakos.

Ez egyébként nem csak náluk, de más politikusokra is jellemző. Csak olyanokat „viselnek” el a közösségi felületeken, akik azt mondják, amit hallani akarnak, aki bármilyen nemű kritikát, bírálatot fogalmaz meg, azonnal tiltják az oldalukról. Nos, így járt ezzel Sopron fele is. Ezért úgy érzik a helyeik, hogy nincs egy fórum, ahol a panaszaikat meghallgatják. Farkas Ciprián ezáltal nem minden soproni polgármestere, hanem csak azoké, akik kritika mentesen fordulnak felé. 

"Nagyon sok embert kidobott az oldaláról, többek között engem is...Ha valaki szemfüles akkor látja, hogy többnyire csak pozitív hangvételű kommentek vannak, meg szivecskék. Ez nyilvánvalóan nem tükrözi a valóságot, ezt mindenki tudja." - fogalmazta meg véleményét egy másik olvasónk, aki hiányol egy cenzúra mentes oldalt, és ezzel sokan vannak így a környezetében.

A kép forrása: Farkas Ciprián Facebook-oldala