2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Győr: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Bajban lehetnek a megyei szülők is

frisshirek.hu, 2022. augusztus 11. - 13:44
Bajban lehetnek a megyei szülők is
A munkáltatók bár kénytelenek valamilyen szinten elnézőek lenni.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Mióta belengették, hogy esetlegesen online oktatásra számíthatunk az idei tanévben is, nem csak a vírus, de a megemelkedett rezsik miatt, egyre több megyei szülő közösségben téma, hogyan fogják megoldani, a lehetséges kényszer szabadságokat.

A munkáltatók bár kénytelenek valamilyen szinten elnézőek lenni, mégsem biztosíték, hogy nem jár majd munkahely elvesztésekkel az újabb intézkedési forma.

És nem csak ezért aggódnak a szülők…

A kis térségekben, például Rábaköz térségében jellemzően sok a kis iskola, és a pletykák szerint előfordulhat, hogy iskola bezárásokra, összevonásokra is lehet majd számítani, aminek szintén nem örülnek a szülők, hiszen egy kisiskolást nem szívesen tesznek fel iskolabuszokra, még akkor sem, ha megy velük kísérő.

Aggódva várják a tanévet, és csak bízni tudnak a legjobbakban…