2024.04.16., kedd - Csongor
Győr: 6o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Felújítások, építkezések Győrben

frisshirek.hu | 2022. augusztus 10. - 15:08
Felújítások, építkezések Győrben
Épül a győri élményfürdő is.

Győr polgármestere a nyári meleg ellenére sem hagy fel a városi sétákkal, noha a cicája Ubul nem különösebben kedveli ezeket az utakat. Egyik ilyen sétájukról számolt be legutóbb Dézsi Csaba a közösségi oldalán, ahol elmondta, a nyári időszakban is folyatatódnak a felújítások.  Az sajnos nem derül ki a posztból, hogya felúítások forrása miből származik, saját büdzséből, vagy kölcsönből - amit persze vissza is kell idővel kamatostul fizetni -, de lényeg a lényeg: FEJLŐDIK A VÁROS.

A posztból kiderül, hogy

a Bem térre napvitorlát helyzetek el, illetve 

járda épült a Lahner György utcától a Zrínyi út olyan szakaszába, ahol eddig még soha nem volt lehetőség gyalogos forgalomra.

Ezzel együtt az Erfurti útra is új járdaszakasz épült, ahogy több helyen készül burkolat javítás is, valamint a győriek komfortjának növelése érdekében, a közelmúltban kihelyezésre került több szemetes kuka is, mikre bizony nagy igény és szükség volt.

A polgármester megemlítette azt is, hogy épül a győri élményfürdő is, amelya tervek szerint 23 csúszdával várja majd a látogatókat, de sokan már kíváncsian várják a 2023-as nyitást. 

Forrás, fotó: Dr. Dézsi Csaba András facebook oldala